بادام زمینی روکش دار ولوپی

09010055447 _09193041520 _02144536315

بادام زمینی روکش دار سرکه نمکی

1 min read

بادام زمینی روکش دار سرکه نمکی

بادام زمینی روکشدار سرکه نمکی

بادام زمینی روکش دار سرکه نمکی

آجیل ولوپی

بادام زمینی روکش دار سرکه نمکی در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین برای طعم دار کردن

انواع مغز دانه ها موجب جلب رضایت قشر بیشتری از مشتریان آجیل و خشکبار شده است.

در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی جهت بهبود

طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد که این فرآیند جدید در جهت بهبود خواص کیفی و افزایش

میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد.

چاشنی نمکی یکی از محبوبت ترین و رایج ترین طعم دهنده ها می باشد.

همگی ما تجربه خوردن چیپس سرکه نمکی یا بادام سرکه ای یا پفک هندی سرکه نمکی

را داشته ایم به طوری که در بعضی جزء علایق غذاییمان شده است.

طعم دهنده سرکه ما تشکیل شده از پودر سرکه طبیعی و نمک می باشد

و فاقد هرگونه اسانس و مواد افزودنی دیگری است.

خیالتان از بابت طبیعی بودن محصولات راحت و آسوده باشد.

روش های تشخیص آجیل مرغوب

آجیل از زمانهای دور به قسمتی از فرهنگ ایرانی پیوسته است که در مراسم سنتی

همچون ایام نوروز و نیز شب یلدا سر سفره ها نقش پر رنگی دارد؛ با نزدیک شدن

به ایام نوروز یکی از دغدغه ها خرید آجیل مناسب است، در این روزها پرداخت هزینه های

گزاف سطح توقع مردم را بیش از پیش افزایش داده است تا در ازای پرداخت بهای سنگین کالایی مناسب تهیه کنند .

یک کارشناس آجیل و خشکبار درباره خرید آجیل مرغوب اظهار داشت:بهترین راه برای تهیه آجیل

مرغوب، خرید از فروشگاه های معتبر و دارای پروانه است . وی خرید آجیل فله ای را مناسب تر

از بسته بندی دانست و گفت:برای افرادی که شناختی از آجیل ندارند و تنها با مشاهده محصول

قادر به تشخیص کیفیت آن نیستند انتخاب آجیل فله ای بهتر است زیراکه قبل از خرید می شود

طعم شان را امتحان کرد، البته آجیل های بسته بندی شده در فروشگاه های معتبر مطمئن هستند .

وی تاکید کرد:آجیل فله ای را حتما باید از فروشگاه های معتبر و دارای جواز کسب تهیه کرد

چراکه نزدیک به ایام نوروز بسیاری از مغازه های متفرقه حتی میوه فروشی محل هم اقدام به فروش آجیل می کند .

او بهترین روش برای تشخیص آجیل مرغوب را طعم، مزه، بوی و مشاهده دقیق آن اعلام کرد و افزود:

بهترین راه تشخیص آجیل خوب، خوردن آن است، قبل از خرید هر آجیلی آن را بچشید

آجیل نباید طعم تلخ داشته باشد چراکه تلخی نشانی از معیوب بودن آن است .

بادام زمینی ژاپنی

ادعا می شود که  در مکزیک در دهه 1940 منشأ گرفته اند ، جایی که یک مهاجر

ژاپنی به نام Yoshigei Nakatani ” که در جهان اسپانیایی زبان به نام cacahuetes japoneses یا maní japonés

معروف است را اختراع کرد.

دستورالعمل نسخه مکزیکی پوسته فوق العاده ترد دارای موادی مانند آرد گندم ، سس سویا ، آب و شکر است.

 محصولات شرکت ولوپی به صورت عمده و بسته بندی قابل سفارش است 

برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید

09193041520 – 02144536315 _ 09010055447  ولوپی

اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ولوپی 09010055447 | Newsphere by AF themes.