بادام زمینی روکش دار پیازجعفری
1 min read
بادام زمینی روکش دار پیازجعفری
بادام زمینی روکش دار پیازجعفری
آجیل روکش دار در طعم های مختلف
بادام زمینی روکش دار پیازجعفری در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین برای طعم دار کردن
انواع مغز دانه ها به ویژه بادام زمینی موجب جلب رضایت قشر بیشتری از مشتریان آجیل و خشکبار شده است.
در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی جهت بهبود
طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد
که بکارگیری این فرآیند جدید در جهت بهبود خواص کیفی و افزایش میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد.
طعم پیاز جعفری یکی دیگر از طعم دهنده های محبوب می باشد.
طعم خاص و خوشمزه پیاز و جعفری سبب شده است
تا همه از چاشنی پیاز جعفری در اکثر محصولات استفاده کنند.
این چاشنی شامل پودر پیاز، جعفری خشک، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز، پاپریکا و … به نسبت های
مناسب و دقیق می باشد.
بادام زمینی روکش دار
بادام زمینی روکش دار که به آن بادام زمینی ژاپنی یا بادام زمینی به سبک ژاپنی نیز گفته می شود ،
یک غذای میان وعده تهیه شده از بادام زمینی است که در آن بادام زمینی با خمیر آرد گندم پوشانده می شود
و سپس سرخ می شود. بادام زمینی روکش دار در طعم های مختلف و متنوعی ارائه می شود.
ادعا می شود که بادام زمینی روکش دار در مکزیک در دهه 1940 منشأ گرفته اند ، جایی که یک مهاجر ژاپنی به نام Yoshigei Nakatani ” که در جهان اسپانیایی زبان به نام cacahuetes japoneses یا maní japonés معروف است را اختراع کرد.
دستورالعمل نسخه مکزیکی پوسته فوق العاده ترد دارای موادی مانند آرد گندم ، سس سویا ، آب و شکر است.
محصولات شرکت ولوپی به صورت عمده و بسته بندی قابل سفارش است
برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید
09193041520 – 02144536315 _ 09010055447 ولوپی
اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar