بادام زمینی روکش دار ولوپی

09010055447 _09193041520 _02144536315

بادام زمینی روکش دار

بادام زمینی روکش دار

بادام زمینی روکش دار

بادام زمینی روکش دار که به آن بادام زمینی ژاپنی یا بادام زمینی به سبک ژاپنی نیز گفته می شود 

 یک غذای میان وعده تهیه شده از بادام زمینی است که در آن بادام زمینی با خمیر آرد گندم 

پوشانده می شود و سپس سرخ می شود. بادام زمینی روکش دار در طعم های 

مختلف و متنوعی ارائه می شود.

بادام زمینی ژاپنی

ادعا می شود که بادام زمینی روکش دار در مکزیک در دهه 1940 منشأ گرفته اند ،

 جایی که یک مهاجر ژاپنی به نام Yoshigei که در جهان اسپانیایی زبان

 به نام cacahuetes japonesess  معروف است را اختراع کرد.

دستورالعمل نسخه مکزیکی پوسته فوق العاده ترد دارای موادی 

مانند آرد گندم ، سس سویا ، آب و شکر است.

دانه های آجیلی منبع مناسبی برای مواد غذایی از جمله پروتئین، ویتامین

 و مواد معدنی لازم برای سلامت انسان می باشد، درخشکبار منبع چربی های

 اشباع نشده است و مفید برای پایین آوردن کلسترول و کاستن از خطر 

بیماری های قلبی است خشکبار اگر به گونه ای منطقی به عنوان جزئی

 از برنامه غذایی متعادل گنجانیده شود بیش از هر غذای دیگر مانع افزودن به وزن بدن خواهد شد.

ارزش غذایی پسته :

پسته اگر چه میوه کوچکی است ولی ارزش غذایی بسیار بالای دارد و یک میوه

 نیروزا است ارزش غذایی پسته در 30 گرم از پسته بو داده شده و مغز پسته آمده است.

همانطور که جدول نشان می دهد پسته دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد

 و به این دلیل امروزه مصرف پسته به عنوان یک آجیل مطبوع و بسیار خوشمزه 

در کشورهای مختلف جهان مورد توجه می باشد.ارزش غذایی پسته نسبت به

 سایر آجیل ها و مواد پروتئینی و حبوبات در خور اهمیت است. 

پسته همچنین اسیدهای چربی ضروری مانند لینولیک اسید و لینولنیک 

اسید می باشند همچنین حاوی برخی از عناصر غذایی و ویتامین E و نیز حاوی

 در صد بالایی از پروتئین و عناصر معدنی مانند کلسیم،آهن و روی می باشد. 

یک مزیت دیگر پسته این است که چربی موجود در پسته عمدتاً از چربی های مفید 

غیر اشباع تک زنجیره ای و چند زنجیره ای با درصد پایین از چربی های اشباع شده

 (بطور میانگین 1 تا 5/1 گرم د راونس) می باشد.

دانه آجیل کوچک ولی ارزشمند

 اسیدهای چرب غیراشباع تک زنجیره ای میزان پیوند پروتئین های باچگالی

 بالا را افزایش می دهند (کلسترول خوب) بدون آن که اثری روی افزایش 

لیپو پروتئین هایی باچگالی پایین داشته باشند(کلسترول بد) که

 عامل اصلی اکثر بیماری های قلبی از جمله تصلب شرایین می باشد. 

اسیدهای چرب چند زنجیره ای غیر اشباع شده هر دو نوع کلسترول را کاهش می دهد .

امروزه تولید محصول با کلسترول کم مورد توجه زیادی واقع شده

 چرا که تحقیقات جدید مشخص نمود که این گونه تولیدات گیاهی از

 امراض قلبی و برخی از سرطان ها جلوگیری می نماید. بسیاری از

 تحقیقات انجام شده اخیراً نشان داده که افرادی که بطور منظم

 خشکار به خصوص پسته را دررژیم غذایی خود دارند (حداقل یکبار در هفته )25

 درصد کمتر احتمال مبتلا شدن به بیماری های قلبی نسبت به افرادی 

که این رژیم غذایی را استفاده نکرده اند ، دارند.

برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید

09193041520 – 02144536315 _ 09010055447  ولوپی

اینستاگرام ما borna.tejarat.bavar

ولوپی 09010055447 | Newsphere by AF themes.