بادام زمینی روکش دار ولوپی

09010055447 _09193041520 _02144536315

بادام هندی روکش دار پنیری

1 min read
بادام هندی روکش دار پنیری

بادام هندی روکش دار پنیری

بادام هندی روکش دار پنیری

بادام هندی روکش دار پنیری

آجیل روکش دار ولوپی

بادام هندی روکش دار پنیری در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین

برای طعم دار کردن انواع مغز دانه ها به ویژه بادام هندی موجب جلب رضایت قشر بیشتری

از مشتریان آجیل و خشکبار شده است.

در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی

جهت بهبود طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد که بکارگیری این فرآیند

جدید در جهت بهبود خواص کیفی و افزایش میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد.

پودر پنیر، یک نوع مکمل غذایی است که از فرآیند خشک کردن آب جدا شده از شیر،

بعد از فرآیند تولید پنیر، حاصل می شود.

با توجه به خواص آن ، که در گذشته در طب سنتی بسیار از آن یاد شده از خوراکی های

شفابخش محسوب می شده است.( مغز تخمه روکش دار پنیری )

از مهمترین مشخصات این محصول هضم آسان، دانسیته و ویژگی های میکروبی و وجود

لاکتوز به فرم کریستالی است که باعث حفظ کیفیت محصول شده و از جذب رطوبت در آن جلوگیری می کند.

این محصول تمام اسید آمینه های ضروری را داراست و هیچ عوارض جانبی ندارد

و برای سالمندان نیر مفید است زیرا دارای املاح فراوان بوده، اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده دارد

و سبب رشد و تقویت استخوان ها نیز می شود.

روش های تشخیص آجیل مرغوب

آجیل از زمانهای دور به قسمتی از فرهنگ ایرانی پیوسته است که در مراسم سنتی همچون

ایام نوروز و نیز شب یلدا سر سفره ها نقش پر رنگی دارد؛ با نزدیک شدن به ایام نوروز

یکی از دغدغه ها خرید آجیل مناسب است، در این روزها پرداخت هزینه های گزاف سطح توقع مردم

را بیش از پیش افزایش داده است تا در ازای پرداخت بهای سنگین کالایی مناسب تهیه کنند .

یک کارشناس آجیل و خشکبار درباره خرید آجیل مرغوب اظهار داشت:

بهترین راه برای تهیه آجیل مرغوب، خرید از فروشگاه های معتبر و دارای پروانه است .

وی خرید آجیل فله ای را مناسب تر از بسته بندی دانست و گفت:

برای افرادی که شناختی از آجیل ندارند و تنها با مشاهده محصول قادر به تشخیص کیفیت آن نیستند

انتخاب آجیل فله ای بهتر است زیراکه قبل از خرید می شود طعم شان

را امتحان کرد، البته آجیل های بسته بندی شده در فروشگاه های معتبر مطمئن هستند .

وی تاکید کرد:آجیل فله ای را حتما باید از فروشگاه های معتبر و دارای جواز کسب تهیه کرد

چراکه نزدیک به ایام نوروز بسیاری از مغازه های متفرقه حتی میوه فروشی محل هم اقدام به فروش آجیل می کند .

او بهترین روش برای تشخیص آجیل مرغوب را طعم، مزه، بوی و مشاهده دقیق آن اعلام کرد

و افزود:بهترین راه تشخیص آجیل خوب، خوردن آن است، قبل از خرید هر آجیلی آن را بچشید

آجیل نباید طعم تلخ داشته باشد چراکه تلخی نشانی از معیوب بودن آن است .

برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید

09193041520 – 02144536315 _ 09010055447  ولوپی

اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ولوپی 09010055447 | Newsphere by AF themes.