بادام زمینی روکش دار ولوپی

09010055447 _09193041520 _02144536315

فروش بادام زمینی روکش دار

1 min read
فروش بادام زمینی روکش دار 

فروش بادام زمینی روکش دار

فروش بادام زمینی روکش دار 

فروش بادام زمینی روکش دار

بادام زمینی ولوپی

فروش بادام زمینی روکش دار که به آن بادام زمینی ژاپنی یا بادام زمینی به سبک ژاپنی نیز گفته می شود ،

یک غذای میان وعده تهیه شده از بادام زمینی است که در آن بادام زمینی با خمیر آرد گندم پوشانده می شود

و سپس سرخ می شود. بادام زمینی روکش دار در طعم های مختلف و متنوعی ارائه می شود.

بادام زمینی ژاپنی

ادعا می شود که بادام زمینی روکش دار در مکزیک در دهه 1940 منشأ گرفته اند ،

جایی که یک مهاجر ژاپنی به نام Yoshigei Nakatani ” که در جهان اسپانیایی زبان

به نام cacahuetes japoneses یا maní japonés  معروف است را اختراع کرد.

دستورالعمل نسخه مکزیکی پوسته فوق العاده ترد دارای موادی مانند آرد گندم ، سس سویا ، آب و شکر است.

مغز دانه های خوراکی

مغزهای خوراکی در واقع دانه هایی هستند که در پوسته ای سخت احاطه شده اند.

آنها منبع خوبی برای تامین مواد مغذی و انرژی مورد نیاز بدن هستند.

همچنین، مغزهای خوراکی حاوی آنتی اکسیدان ها هستند که این ترکیبات مهم به از بین بردن

سموم کمک کرده و به واسطه خنثی کردن آسیب رادیکال های آزاد از بیماری های قلبی عروقی و دیگر

شرایط مرتبط با افزایش سن پیشگیری می کنند. چربی های سالم موجود در مغزهای خوراکی

به همراه پتاسیم از رگ های خونی شما محافظت می کنند.

به طور کلی، مغزهای خوراکی حاوی برخی مواد مغذی شگفت انگیز هستند

که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اسیدهای چرب امگا-3

ویتامین های A، B و E

آجیل از زمانهای دور به قسمتی از فرهنگ ایرانی پیوسته است که در مراسم سنتی

همچون ایام نوروز و نیز شب یلدا سر سفره ها نقش پر رنگی دارد؛ با نزدیک شدن

به ایام نوروز یکی از دغدغه ها خرید آجیل مناسب است، در این روزها پرداخت هزینه های

گزاف سطح توقع مردم را بیش از پیش افزایش داده است تا در ازای پرداخت بهای سنگین کالایی مناسب تهیه کنند .

یک کارشناس آجیل و خشکبار درباره خرید آجیل مرغوب اظهار داشت:

بهترین راه برای تهیه آجیل مرغوب، خرید از فروشگاه های معتبر و دارای پروانه است .

محصولات دیگر ما :

بادام هندی روکش دار پنیری

مغز تخمه روکش دار پنیری

روش های تشخیص آجیل مرغوب

وی خرید آجیل فله ای را مناسب تر از بسته بندی دانست و گفت:

برای افرادی که شناختی از آجیل ندارند و تنها با مشاهده محصول قادر به تشخیص کیفیت آن نیستند

انتخاب آجیل فله ای بهتر است زیراکه قبل از خرید می شود طعم شان را امتحان کرد،

البته آجیل های بسته بندی شده در فروشگاه های معتبر مطمئن هستند .

وی تاکید کرد:آجیل فله ای را حتما باید از فروشگاه های معتبر و دارای جواز کسب تهیه کرد

چراکه نزدیک به ایام نوروز بسیاری از مغازه های متفرقه حتی میوه فروشی محل هم اقدام به فروش آجیل می کند .

او بهترین روش برای تشخیص آجیل مرغوب را طعم، مزه، بوی و مشاهده دقیق آن اعلام کرد و افزود:

بهترین راه تشخیص آجیل خوب، خوردن آن است، قبل از خرید هر آجیلی آن را بچشید

آجیل نباید طعم تلخ داشته باشد چراکه تلخی نشانی از معیوب بودن آن است .

برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید

09193041520 – 02144536315 _ 09010055447  ولوپی

اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ولوپی 09010055447 | Newsphere by AF themes.