بادام زمینی روکش دار ولوپی

09010055447 _09193041520 _02144536315

مغزتخمه روکش دار دودی

1 min read
مغزتخمه روکش دار دودی

مغزتخمه روکش دار دودی

مغزتخمه روکش دار دودی

مغزتخمه روکش دار دودی

مغزتخمه روکش دار دودی در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین برای طعم دار کردن

انواع مغز دانه ها به ویژه مغزتخمه موجب جلب رضایت قشر بیشتری از مشتریان آجیل و خشکبار شده است.

در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی جهت بهبود

طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد که بکارگیری این فرآیند جدید در جهت بهبود خواص کیفی

و افزایش میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد. امروزه موارد استفاده اسانس دود بسیار متنوع شده است

و در انواع محصولات از جمله اسنک ها و فراورده های گوشتی می توان عطر و طعم دود را احساس کرد.

از دیگر موارد استفاده اسانس دود می توان به استفاده از اسانس دود برای سوسیس و یا اسانس دود

برای کالباس اشاره کرد. امروزه استفاده از اسانس دود دیگر برای افزایش ماندگاری مواد غذایی

نیست بلکه تولید کنندگان محصولات با طعم دودی با تولید محصولات متنوع تر با استفاده

از این اسانس، تنها در جهت تنوع در عطر و طعم غذاها این کار را می کنند و در تلاشند

طعم غذاهای شما را بهتر و دلپذیرتر کنند.( سویا آجیلی روکش دار دودی )

با توجه به امکان افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی از طریق

فریز کردن آن ها و نگهداری در یخچال و فریزر،  هدف از دودی کردن مواد غذایی

صرفا افزایش طعم بهتر در آن هاست و نه چیز دیگر.

عصاره دود دارای ترکیبات آروماتیک بوده که سبب بهتر شدن کیفیت و طعم محصولات غذایی می شود.

به همین دلیل است که اغلب افراد طعم دودی مواد را ترجیح می دهند.

روش های تشخیص آجیل مرغوب

آجیل از زمانهای دور به قسمتی از فرهنگ ایرانی پیوسته است که در مراسم سنتی همچون

ایام نوروز و نیز شب یلدا سر سفره ها نقش پر رنگی دارد؛ با نزدیک شدن به ایام نوروز یکی

از دغدغه ها خرید آجیل مناسب است، در این روزها پرداخت هزینه های گزاف سطح توقع مردم را بیش

از پیش افزایش داده است تا در ازای پرداخت بهای سنگین کالایی مناسب تهیه کنند .

یک کارشناس آجیل و خشکبار درباره خرید آجیل مرغوب اظهار داشت:

بهترین راه برای تهیه آجیل مرغوب، خرید از فروشگاه های معتبر و دارای پروانه است .

وی خرید آجیل فله ای را مناسب تر از بسته بندی دانست و گفت:

برای افرادی که شناختی از آجیل ندارند و تنها با مشاهده محصول قادر به تشخیص کیفیت آن نیستند

انتخاب آجیل فله ای بهتر است زیراکه قبل از خرید می شود طعم شان را امتحان کرد،

البته آجیل های بسته بندی شده در فروشگاه های معتبر مطمئن هستند .

وی تاکید کرد:آجیل فله ای را حتما باید از فروشگاه های معتبر و دارای جواز کسب تهیه کرد

چراکه نزدیک به ایام نوروز بسیاری از مغازه های متفرقه حتی میوه فروشی محل هم اقدام به فروش آجیل می کند .

او بهترین روش برای تشخیص آجیل مرغوب را طعم، مزه، بوی و مشاهده دقیق آن اعلام کرد و افزود:

بهترین راه تشخیص آجیل خوب، خوردن آن است،

قبل از خرید هر آجیلی آن را بچشید آجیل نباید طعم تلخ داشته باشد چراکه تلخی نشانی از معیوب بودن آن است .

برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید

09193041520 – 02144536315 _ 09010055447  ولوپی

اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ولوپی 09010055447 | Newsphere by AF themes.